ReviewsCommentaren: 44
 • #44

  Samantha (woensdag, 24 mei 2023 10:29)

  Ik was al enige tijd opzoek naar iemand die aan mijn wensen kon voldoen dit omdat ik zelf ietsjes anders ben maar graag aan mijn wensen kon voldoen voor zowel voor mij als voor mijn ouders via mijn klanten kring kwam Jolanda in beeld na het bezoeken van de site was het gelijk dit is het
  Na het plannen van de proefsessie helemaal dik tevreden ook kwa make-up wilde ik niet overdreven maar zo neutraal mogelijk blijven en dat is zeer zeker gelukt

  Op de dag zelf en ja zeer vroeg heeft ze mij tot in de puntjes klaar gemaakt zowel me moeder en mijn dochter heeft ze de haren en make-up goed verzorgd
  Wij hebben geen moment spijt gehad het heeft heel de dag/avond goed gezeten
  Kortom ik raad Jolanda zeker aan

 • #43

  Theresia (woensdag, 24 mei 2023 08:54)

  Na lang zoeken ben ik bij Jolanda terecht gekomen. Mijn haar is lang en stijl, wat altijd voor een uitdaging zorgt als het gaat om het goed in vorm krijgen en zorgen dat het ook zo blijft zitten.
  Jolanda is kundig, laat je op je gemak voelen en heeft met haar creativiteit echt oog voor wat passend is. Resultaat was een prachtkapsel dat helemaal bij mijn jurk paste en de hele dag(inclusief een dans) goed is blijven zitten. Dikke aanrader!

 • #42

  Ruby (dinsdag, 16 mei 2023 12:57)

  Ontzettend blij met hoe Jolanda mijn bruidsmake-up en kapsel heeft verzorgd! De proefsessie was heel fijn, er was ruimte om meerdere dingen uit te proberen en Jolanda gaf goede tips. Ik draag normaalgesproken eigenlijk geen of heel weinig make-up en Jolanda heeft kunnen zorgen voor een heel natuurlijke look, waarmee ik me nog helemaal mezelf voelde :) De ochtend van mijn bruiloft zelf was relaxed, gezellig en ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Ik heb dun haar dat altijd erg snel uitzakt, maar dit keer bleven zelfs de krullen er de hele dag goed in zitten! Supertevreden en zeker een aanrader!

 • #41

  Cassandra (zaterdag, 23 oktober 2021 19:07)

  Jolanda heeft mijn haar en make-up gedaan op onze trouwdag. Ze wist precies hoe ik het graag wilde en het bleef heel de dag mooi zitten! Bedankt Jolanda!

 • #40

  Julia (vrijdag, 22 oktober 2021 17:30)

  Jolanda is een fijne en zeker ook gezellige (bruids)styliste! Nadat ze eerder een kapsel voor mij had verzorgd, heb ik voor mijn bruiloft nogmaals voor haar gekozen! Ze luistert goed naar je wensen voor zowel haar als make-up en geeft ook fijne adviezen. De make-up producten die ze gebruikt zijn erg fijn waardoor het heel natuurlijk aanvoelt.
  Daarnaast is Jolanda erg relaxed, waardoor je de dag rustig kunt beginnen.

 • #39

  Marjolijn Immink (donderdag, 21 oktober 2021 11:15)

  Een fantastische bruidstyliste! De proefsessie was heel ontspannen en er was alle tijd om samen te kijken wat mooi was. Hierbij kreeg ik eerlijk advies.
  Op de dag zelf ook heerlijk ontspannen en goed geholpen. Het kapsel zat super stevig, wat erg fijn was met de harde wind en ook de make-up bleef goed zitten! Ik zou zo weer opnieuw voor Jolanda kiezen! Een echte aanrader ☺️

 • #38

  Julia (zaterdag, 16 oktober 2021 08:52)

  Mijn haar en make up waren prachtig op onze trouwdag. Jolanda gaf goed advies over hoe ik mijn haar het mooist kon dragen. Het zat heel de dag goed en ik kreeg er veel complimenten over. Mijn make up vond ik ook erg mooi geworden. Al met al, heel ontspannen en gezellig! Ik raad het zeker aan voor andere toekomstige bruiden!

 • #37

  Sietske Bos (zaterdag, 16 oktober 2021 00:18)

  Jolanda heeft mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Heel fijn om eerst een proefsessie te hebben, zodat je weet hoe het gaat worden. Ze luistert goed naar jouw wensen. Ik ben heel blij met mijn kapsel en make-up. Het was helemaal zoals ik wilde en het bleef de hele dag goed zitten. En ook niet onbelangrijk: ze is heel relaxed, dus dat zorgt voor een fijne sfeer op de vroege ochtend;) Jolanda zou ik dan ook zeker aanraden!

 • #36

  Annemarie (donderdag, 14 oktober 2021 22:28)

  Heel erg bedankt Jolanda, mijn kapsel en make-up zaten de hele dag top!

 • #35

  Esther (donderdag, 14 oktober 2021 16:19)

  Het was erg fijn om Jolanda als bruidsstyliste te hebben. De make-up was heel natuurlijk en mijn haar was helemaal naar wens!

 • #34

  Monica Slikkerveer (donderdag, 14 oktober 2021 15:46)

  Mijn haar en make-up heeft de gehele dag goed gezeten! Heel tevreden over alles, zeker aan te raden!

 • #33

  Linda (donderdag, 14 oktober 2021 14:22)

  7 mei heeft Jolande mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Het heeft de hele dag zo mooi gezeten!� heb me geen moment zorgen hoeven te maken want het zat nog precies zoals in de ochtend. Het was gewoon zonde om het eruit te halen!

 • #32

  Christel (dinsdag, 27 oktober 2020 10:49)

  Mijn haar en make-up zat echt precies zoals ik wilde. Tijdens de proefsessie nam Jolanda alle tijd en daardoor wist ik ook zeker dat het goed zou komen. Op de trouwdag zelf heeft mijn haar en make-up de hele dag goed gezeten en kreeg ik ook heel veel leuke complimenten. Ook het haar van mijn zusjes heeft ze supermooi gemaakt!
  Jolanda is een topper!

 • #31

  Rachel (woensdag, 21 oktober 2020 18:59)

  Jolanda heeft mijn bruidsmake-up en bruidskapsel echt ontzettend mooi gedaan. Ik had van tevoren niet een exact beeld van hetgeen ik wilde, dus ik had een aantal foto's meegenomen (van elke foto wilde ik iets). Jolanda heeft het echt precies gedaan zoals ik graag wilde, het paste helemaal bij wie ik ben. Zowel kapsel als make-up bleven goed zitten. Echt allemaal boven verwachting! : )

 • #30

  Ilze Pronk-van Willigen (zondag, 11 oktober 2020 14:27)

  Heel tevreden over mijn bruidskapsel en bruidsmake-up! Heel professioneel en erg gezellig tijdens proefsessie en op de dag zelf. Het was helemaal naar wens en is perfect blijven zitten de hele dag!

 • #29

  Renske van Vugt (woensdag, 07 oktober 2020 13:43)

  Mijn haar heeft heel de dag goed gezeten! Ze is heel erg gezellig en vooral heel goed in wat ze doet. Ik was erg tevreden met mijn bruidskapsel! Ze is een topper! �

 • #28

  Charlotte (woensdag, 05 augustus 2020 09:49)

  Jolanda heeft mijn haar en make-up echt super gedaan voor mijn bruiloft. Het was helemaal zoals ik het voor ogen had :). Verder gebruikt ze fijne producten voor de make-up, je hebt niet het gevoel dat er een plakkaat op je gezicht zit.

 • #27

  Yanicka (donderdag, 16 juli 2020 14:30)

  Super bedankt voor het verzorgen van mijn kapsel en make-up op onze trouwdag! Tijdens de proefsessie gaf je mij in alles zelf de keuze, en gaf je goede adviezen. Het resultaat paste bij mij en bij mijn jurk, ik voelde mij nog steeds mijzelf. :-) Het kapsel heeft de hele dag ondanks het vochtige weer goed gezeten en ik heb er super veel complimenten over gehad. Ook namens mijn zusjes bedankt dat je ook voor hen de tijd nam om hun kapsels te verzorgen, ze vonden het top! Hopelijk tot ziens!

 • #26

  Jacqueline (woensdag, 08 juli 2020 09:33)

  Onze trouwdag was echt een prachtige dag. Ik voelde me helemaal de bruid en het kapsel paste perfect bij de stijl van mijn jurk! � Het zat nog mooier dan ik in gedachten had. ☺️ Ik heb er ontzettend veel complimenten op gekregen, dus die wilde ik even doorgeven aan jou.� Echt ontzettend bedankt, je bent een topper!

 • #25

  Marielle van de wetering (zaterdag, 15 februari 2020 12:44)

  Gister onze trouwdag gehad. En wat heeft mijn haar en make-up prachtig gezeten de hele dag! Jolanda denkt goed met je mee om het perfect te maken! Is goed in haar werk dit straalt ook uit. Ook namens mijn moeder bedankt ! Ook haar haren en make-up bleven de hele dag top zitten. Jolanda, bedankt! Je bent top!! Groetjes marielle

 • #24

  Azil Echavez-Verhoeven (maandag, 03 februari 2020 15:00)

  Zowel mijn kapsel en make-up bij Jolanda laten doen voor onze trouwdag op 9 januari 2020. Ik was er super blij mee, mijn kapsel & make-up bleven heel de dag goed zitten. Luistert goed naar je wensen, is heel relaxt en levert top resultaat. Zeer aan te aanrader! Zowel mijn moeder als mijn zusje kan dit beamen (die allebei hun kapsel ook voor onze bruiloft hebben laten doen bij Jolanda). We hebben een onvergetelijke dag gehad!
  Nogmaals super bedankt Jolanda dat jij dat wilde doen, you are amazing!!!

 • #23

  Mirthe (maandag, 06 januari 2020 20:47)

  Ik was heel erg tevreden hoe Jolanda mijn haar en make-up voor de trouwdag heeft gedaan!

  Ze gaat rustig en kundig haar gang.

  Een aanrader dus!

 • #22

  Jennifer (maandag, 01 juli 2019 21:40)

  28 juni was dé dag
  En deze dag was perfect, mede dankzij het mooie kapsel dat Jolanda bij mij heeft gecreëerd.
  Ze werkt professioneel, zorgt voor een fijne sfeer en het eindresultaat: een plaatje!

  Mijn bruidskapsel (en de proefkapsel) is zorgvuldig gedaan en heeft heel de dag super mooi gezeten

  Ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen over m’n haar, dankzij Jolanda!

 • #21

  Marigje (woensdag, 26 juni 2019 22:23)

  Mijn kapsel ging goed ik heb een proefsessie vooraf gehad voor kapsel en make up dat ging super goed en was super fijn zo kan je verwachten hoe het word.

  Op de dag zelf zat het kapsel heel goed!
  De krullen waren in de loop van de dag er uit gezakt merendeels.

 • #20

  Charlotte (dinsdag, 25 juni 2019 20:46)

  Jolanda heeft ons (5 dames!) ontzettend goed verzorgd en voorzien van fantastische kapsels en prachtige make-up voor mijn trouwdag.
  Ik had gehoopt dat het zo mooi zou worden na de leuke proefsessie en achteraf kan ik met zekerheid zeggen dat het mijn verwachtingen alsnog heeft overtroffen op de trouwdag zelf!
  Heel de dag zijn vrienden en familie naar ons toe gekomen om ons te complimenteren met de mooie kapsels en make-up.
  De make-up was heel natuurlijk en toch feestelijk. Ook het kapsel was feestelijk en passend bij ieder individu.

  Wat voor mij extra fijn was, is dat ik normaliter vaak een allergische reactie op make-up heb maar ik heb op de dag zelf en de dagen nadien geen last gehad van mijn allergie. De minerale make-up kan ik zeker aanbevelen.

  Samenvattend is Jolanda fijn om in de buurt te hebben, zeer professioneel en kundig! Zeker een aanrader!

 • #19

  Gerthine Rijken (vrijdag, 17 mei 2019 16:23)

  Wat heeft mijn haar prachtig gezeten, de hele dag. ShinebyJo denkt mee met het maken van je proefkapsel en dat resulteert in een kapsel zoals jij het zou willen hebben op je trouwdag!
  De make-up is kwalitatief zeer goed en heel natuurlijk, ook daardoor heb ik heel de dag kunnen stralen.

 • #18

  Ilena (maandag, 13 mei 2019 19:51)

  Tijdens de proefsessie voor mijn haar heb ik wat plaatjes laten zien van wat ik mooi vond en is Jolanda aan de slag gegaan. Het zat prachtig! Toen ik later de foto's bekeek van mijn proefkapsel wilde ik toch nog graag wat kleine aanpassingen aan het kapsel. Jolanda bleef heel geduldig en op de dag zelf was mijn haar mooier dan ooit!!! Ik had het zelf niet zo kunnen uitleggen maar dit was precies hoe ik het wilde hebben. Ik heb er ook super veel complimenten over gehad! Shinebyjo is zeker een dikke aanrader!

 • #17

  Wilmi (zaterdag, 11 mei 2019 10:18)

  Jolanda deed mijn haar en make-up. Geen moment spijt van gehad. Het bleef de hele dag mooi zitten, de make up producten waren heel fijn, heel natuurlijk. Jolanda is ontzettend goed in wat ze doet. Aanrader!

 • #16

  Kelly (vrijdag, 05 april 2019 18:57)

  Na een super fijne proefsessie, heeft Jolanda op vrijdag 22 maart 2019 mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Wat een feestje! Jolanda heeft prachtig werk geleverd, is zeer professioneel en kundig, gebruikt heel goede producten, en is ook nog eens gezellig gezelschap! M'n dag had niet beter kunnen beginnen. M'n bruidskapsel en make-up waren echt prachtig, en hebben de hele dag (en zelfs de volgende dag nog) perfect gezeten! Shine by Jo is zeker een aanrader voor iedereen! Nogmaals super bedankt, Jolanda! :)

 • #15

  Nathalie (maandag, 28 januari 2019 13:16)

  Jolanda heeft mijn kapsel en make-up gedaan op mijn bruiloft. De adviezen bij het proefkapsel en proef make-up waren al erg fijn en eerlijk. Ook op de dag zelf veel geduld, gezelligheid en vakwerk mogen zien van Jolanda. Ik heb ontzettend veel complimenten gehad en ik had vooraf nooit kunnen denken dat mijn haar tot in de late uurtjes helemaal zou blijven zitten! Bedankt! en de volgende keer weet ik je te vinden!

 • #14

  Jeanine Meerkerk (woensdag, 21 november 2018 16:16)

  Jolanda heeft mij geholpen met mijn bruidskapsel en make-up. Ze heeft erg goed advies gegeven. Het kapsel en de make-up bleven gehele dag erg goed zitten! Heel erg blij mee! Bedankt en wie weet tot een volgende keer! :)

 • #13

  Lisa (zondag, 02 september 2018 08:18)

  Gisteren het haar gedaan van mij en mijn moeder voor de bruiloft van me zus.
  Echt geweldig zowel haar als make up en het heeft de hele dag en avond prachtig gezeten.
  Bedankt en bij een volgende keer weten we je zeker weer te vinden!

 • #12

  Gabriëlla (vrijdag, 17 augustus 2018 09:19)

  Een hele leuke make-up workshop bij Jolanda gevolgd! De producten zijn van goede kwaliteit en blijft langer zitten dan de make-up die ik elders had gekocht. En Jolanda is een gezellige en leuke dame die erg benaderbaar is en open staat voor andere ideeën en pakt die snel op. Shine! by Jo is een aanrader!!!!

 • #11

  Wendy de Witte - Kempeneers (woensdag, 25 juli 2018 18:53)

  Jolanda heeft mij super goed geholpen, ik was ontzettend blij met mijn bruidskapsel en make-up! Het was helemaal naar mijn zin en heeft heel de dag goed gezeten!
  Van tevoren mijn proefkapsel en make-up laten doen tot het helemaal naar mijn zin was. Shine by Jo is een echte aanrader!

  Nogmaals bedankt Jolanda!

 • #10

  Lianne van den Dool (dinsdag, 24 juli 2018 20:36)

  Na een proefmake up waar ik zeer tevreden over was, heb ik besloten voor de minerale make up te gaan. Ik gebruik het nu ongeveer 2 weken en het is zeer makkelijk in gebruik en ik ben er heel blij mee! Ik zou zowel de make up als Jolanda die heel goed is in haar werk met haar en make up aanbevelen!!

 • #9

  Lisanne van Os- van de Breevaart (dinsdag, 24 juli 2018 18:45)

  Jolanda heeft mijn Bruidskapsel en make-up heel mooi gedaan. Het bleef de hele dag heel goed zitten (zelfs met 26 graden �)!

  Het proefkapsel is een echte aanrader. Jolanda wist na twee plaatjes (en terwijl ik het zelf eigenlijk niet wist) precies het kapsel te maken wat bij mij paste!

  Nogmaals bedankt!!

 • #8

  Laura Terlouw (vrijdag, 20 juli 2018 09:47)

  Jolanda heeft mijn haar en make-up gedaan voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Zowel mijn haar en make-up zaten de hele dag geweldig. Zelfs m'n lippenstift :) Dankjewel Jolanda. Ik zou shinebyjo aan iedereen aanraden!

 • #7

  Ruth de Jong-Hoogendoorn (woensdag, 18 juli 2018 19:40)

  We hebben van tevoren geoefend tot het helemaal naar mijn zin was. Dat gaf mij een fijn gevoel. Mijn haar/make up bleef de hele dag mooi! Echt een aanrader!

 • #6

  Corina Kroneman (donderdag, 12 juli 2018 11:25)

  Op 15 juni was onze trouwdag. Ik had bij Jolanda mijn kapsel laten doen. Ik was er echt ontzettend blij mee, het bleef heel de dag goed zitten. Het was echt top!! Dit is echt een aanrader! We hebben een onvergetelijke dag gehad!!
  Bedankt Jolanda dat jij dat wilde doen!! Succes met alle volgende bruidjes.

 • #5

  Ina Zweistra (dinsdag, 10 juli 2018 06:10)

  Dat doe ik graag hoor , een review schrijven. 19 oktober 2017 onze kapsels verzorgd. In 1 woord echt super �
  Als moeder vd bruidegom voelde ik me net Maxima .
  Heel veel complimenten gekregen. En al onze dochters ook. Wie weet Jolanda tot ziens. We hebben hier nog vele bruidjes in het vooruitzicht met al die dames thuis �

 • #4

  Lionne (vrijdag, 22 juni 2018 19:40)

  Dit had ik eerder moeten doen! Dat was mijn reactie toen ik kennismaakte met Jolanda en haar topproducten. Door mijn moeilijke huid, was ik altijd bang voor allergische reacties van concealers en foundation. Maar de producten van Jolanda zijn erg fijn in gebruik en puur natuur. Ik ben er erg blij mee.

 • #3

  Brenda B. (donderdag, 21 juni 2018 22:02)

  Na 2x enorm teleurgesteld te zijn geweest bij mijn eigen kapper, heeft Jolanda zowel mijn kapsel als make-up helemaal ‘gered’. Enorm fijne minerale producten met prachtige natuurlijke look. En een topstyliste. Jolanda begreep direct voor welke look ik wilde gaan en heeft alles moeiteloos bij me gedaan. Met enorm prachtig resultaat! Absoluut een topper. Jolanda: heel erg bedankt - ik heb me dankzij jou op en top bruid gevoeld! Ook bedankt namens mijn moeder en zus die erg blij waren met hun make-up en kapsel! Ik weet wie ik voortaan kan aanbevelen.

 • #2

  A.k (donderdag, 21 juni 2018 09:18)

  Super geholpen voor mijn bruidskapsel. Ook het proefkapsel is echt een aanrader! Samen weet je vooraf waar je aan toe bent, na ontspannen wat opties te kunnen uitproberen.
  Bedankt Jolanda

 • #1

  Cati Gómez (woensdag, 20 juni 2018 20:20)

  Heel Professionele en zeer kwalitatieve producten.
  Positieve ervaring