Reviews



Reactie schrijven

Commentaren: 19
  • #1

    Cati Gómez (woensdag, 20 juni 2018 20:20)

    Heel Professionele en zeer kwalitatieve producten.
    Positieve ervaring

  • #2

    A.k (donderdag, 21 juni 2018 09:18)

    Super geholpen voor mijn bruidskapsel. Ook het proefkapsel is echt een aanrader! Samen weet je vooraf waar je aan toe bent, na ontspannen wat opties te kunnen uitproberen.
    Bedankt Jolanda

  • #3

    Brenda B. (donderdag, 21 juni 2018 22:02)

    Na 2x enorm teleurgesteld te zijn geweest bij mijn eigen kapper, heeft Jolanda zowel mijn kapsel als make-up helemaal ‘gered’. Enorm fijne minerale producten met prachtige natuurlijke look. En een topstyliste. Jolanda begreep direct voor welke look ik wilde gaan en heeft alles moeiteloos bij me gedaan. Met enorm prachtig resultaat! Absoluut een topper. Jolanda: heel erg bedankt - ik heb me dankzij jou op en top bruid gevoeld! Ook bedankt namens mijn moeder en zus die erg blij waren met hun make-up en kapsel! Ik weet wie ik voortaan kan aanbevelen.

  • #4

    Lionne (vrijdag, 22 juni 2018 19:40)

    Dit had ik eerder moeten doen! Dat was mijn reactie toen ik kennismaakte met Jolanda en haar topproducten. Door mijn moeilijke huid, was ik altijd bang voor allergische reacties van concealers en foundation. Maar de producten van Jolanda zijn erg fijn in gebruik en puur natuur. Ik ben er erg blij mee.

  • #5

    Ina Zweistra (dinsdag, 10 juli 2018 06:10)

    Dat doe ik graag hoor , een review schrijven. 19 oktober 2017 onze kapsels verzorgd. In 1 woord echt super �
    Als moeder vd bruidegom voelde ik me net Maxima .
    Heel veel complimenten gekregen. En al onze dochters ook. Wie weet Jolanda tot ziens. We hebben hier nog vele bruidjes in het vooruitzicht met al die dames thuis �

  • #6

    Corina Kroneman (donderdag, 12 juli 2018 11:25)

    Op 15 juni was onze trouwdag. Ik had bij Jolanda mijn kapsel laten doen. Ik was er echt ontzettend blij mee, het bleef heel de dag goed zitten. Het was echt top!! Dit is echt een aanrader! We hebben een onvergetelijke dag gehad!!
    Bedankt Jolanda dat jij dat wilde doen!! Succes met alle volgende bruidjes.

  • #7

    Ruth de Jong-Hoogendoorn (woensdag, 18 juli 2018 19:40)

    We hebben van tevoren geoefend tot het helemaal naar mijn zin was. Dat gaf mij een fijn gevoel. Mijn haar/make up bleef de hele dag mooi! Echt een aanrader!

  • #8

    Laura Terlouw (vrijdag, 20 juli 2018 09:47)

    Jolanda heeft mijn haar en make-up gedaan voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Zowel mijn haar en make-up zaten de hele dag geweldig. Zelfs m'n lippenstift :) Dankjewel Jolanda. Ik zou shinebyjo aan iedereen aanraden!

  • #9

    Lisanne van Os- van de Breevaart (dinsdag, 24 juli 2018 18:45)

    Jolanda heeft mijn Bruidskapsel en make-up heel mooi gedaan. Het bleef de hele dag heel goed zitten (zelfs met 26 graden �)!

    Het proefkapsel is een echte aanrader. Jolanda wist na twee plaatjes (en terwijl ik het zelf eigenlijk niet wist) precies het kapsel te maken wat bij mij paste!

    Nogmaals bedankt!!

  • #10

    Lianne van den Dool (dinsdag, 24 juli 2018 20:36)

    Na een proefmake up waar ik zeer tevreden over was, heb ik besloten voor de minerale make up te gaan. Ik gebruik het nu ongeveer 2 weken en het is zeer makkelijk in gebruik en ik ben er heel blij mee! Ik zou zowel de make up als Jolanda die heel goed is in haar werk met haar en make up aanbevelen!!

  • #11

    Wendy de Witte - Kempeneers (woensdag, 25 juli 2018 18:53)

    Jolanda heeft mij super goed geholpen, ik was ontzettend blij met mijn bruidskapsel en make-up! Het was helemaal naar mijn zin en heeft heel de dag goed gezeten!
    Van tevoren mijn proefkapsel en make-up laten doen tot het helemaal naar mijn zin was. Shine by Jo is een echte aanrader!

    Nogmaals bedankt Jolanda!

  • #12

    Gabriëlla (vrijdag, 17 augustus 2018 09:19)

    Een hele leuke make-up workshop bij Jolanda gevolgd! De producten zijn van goede kwaliteit en blijft langer zitten dan de make-up die ik elders had gekocht. En Jolanda is een gezellige en leuke dame die erg benaderbaar is en open staat voor andere ideeën en pakt die snel op. Shine! by Jo is een aanrader!!!!

  • #13

    Lisa (zondag, 02 september 2018 08:18)

    Gisteren het haar gedaan van mij en mijn moeder voor de bruiloft van me zus.
    Echt geweldig zowel haar als make up en het heeft de hele dag en avond prachtig gezeten.
    Bedankt en bij een volgende keer weten we je zeker weer te vinden!

  • #14

    Jeanine Meerkerk (woensdag, 21 november 2018 16:16)

    Jolanda heeft mij geholpen met mijn bruidskapsel en make-up. Ze heeft erg goed advies gegeven. Het kapsel en de make-up bleven gehele dag erg goed zitten! Heel erg blij mee! Bedankt en wie weet tot een volgende keer! :)

  • #15

    Nathalie (maandag, 28 januari 2019 13:16)

    Jolanda heeft mijn kapsel en make-up gedaan op mijn bruiloft. De adviezen bij het proefkapsel en proef make-up waren al erg fijn en eerlijk. Ook op de dag zelf veel geduld, gezelligheid en vakwerk mogen zien van Jolanda. Ik heb ontzettend veel complimenten gehad en ik had vooraf nooit kunnen denken dat mijn haar tot in de late uurtjes helemaal zou blijven zitten! Bedankt! en de volgende keer weet ik je te vinden!

  • #16

    Kelly (vrijdag, 05 april 2019 18:57)

    Na een super fijne proefsessie, heeft Jolanda op vrijdag 22 maart 2019 mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Wat een feestje! Jolanda heeft prachtig werk geleverd, is zeer professioneel en kundig, gebruikt heel goede producten, en is ook nog eens gezellig gezelschap! M'n dag had niet beter kunnen beginnen. M'n bruidskapsel en make-up waren echt prachtig, en hebben de hele dag (en zelfs de volgende dag nog) perfect gezeten! Shine by Jo is zeker een aanrader voor iedereen! Nogmaals super bedankt, Jolanda! :)

  • #17

    Wilmi (zaterdag, 11 mei 2019 10:18)

    Jolanda deed mijn haar en make-up. Geen moment spijt van gehad. Het bleef de hele dag mooi zitten, de make up producten waren heel fijn, heel natuurlijk. Jolanda is ontzettend goed in wat ze doet. Aanrader!

  • #18

    Ilena (maandag, 13 mei 2019 19:51)

    Tijdens de proefsessie voor mijn haar heb ik wat plaatjes laten zien van wat ik mooi vond en is Jolanda aan de slag gegaan. Het zat prachtig! Toen ik later de foto's bekeek van mijn proefkapsel wilde ik toch nog graag wat kleine aanpassingen aan het kapsel. Jolanda bleef heel geduldig en op de dag zelf was mijn haar mooier dan ooit!!! Ik had het zelf niet zo kunnen uitleggen maar dit was precies hoe ik het wilde hebben. Ik heb er ook super veel complimenten over gehad! Shinebyjo is zeker een dikke aanrader!

  • #19

    Gerthine Rijken (vrijdag, 17 mei 2019 16:23)

    Wat heeft mijn haar prachtig gezeten, de hele dag. ShinebyJo denkt mee met het maken van je proefkapsel en dat resulteert in een kapsel zoals jij het zou willen hebben op je trouwdag!
    De make-up is kwalitatief zeer goed en heel natuurlijk, ook daardoor heb ik heel de dag kunnen stralen.